ESEMÉNYEK

NYÁRI TÁBOROK

Nyári táboraink keretein belül 6-12 éves gyermekek részére kínálunk színes, változatos programlehetőséget, hogy a nyári szünidő se teljen el minőségi sport- és szellemi tevékenység nélkül.

Tudjuk, mekkora kihívás a gyermekek nyári szünet alatti elhelyezése a szülők munkaidejében. Abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a gyermekek aktívan, egészséges közösségben, kreatív és szakmailag felkészült edzőkkel és oktatókkal töltsék napjaikat, új élményekkel gazdagodva.

Heti turnusokra bontva kínálunk úszó-és vízilabda táborokat, minden héten más és más tematikával gazdagítva a programot.

VÍZILABDA TORNÁK

Egyesületünk törekszik arra, hogy aktív szerepet vállaljon hazai és nemzetközi események szervezésében.

Kitűzött céljaink között szerepel – azon túl, hogy erős női vízilabda bázist hozzunk létre Gödöllőn –, hogy közösséget építsünk a környéken élő, sportot szerető emberek körében.

Egy utánpótlás leány torna mérkőzésein való szurkolás ugyanúgy összehozhatja a helyi közösséget, mint egy színvonalas nemzetközi torna megtekintése a családdal.

Szeretnénk a nálunk sportoló gyermekek számára számos sporteseményt szervezni helyben, valamint magas szintű vízilabda csapatokat és neves sportolókat elhozni, hogy fiataljaink – és a sportszerető közönség is – testközelből láthassa a sportág hazai és nemzetközi elitjét. 

KONFERENCIÁK

Oktatási tevékenységekkel is szeretnénk gazdagítani Egyesületünk kínálatát. Éves rendszerességgel szeretnénk tematikus szakmai konferenciákat, workshopokat, kerekasztal-beszélgetéseket szervezni hazai és nemzetközi szakemberekkel, akik időről időre megoszthatják véleményüket a sportág trendjeivel, irányvonalaival kapcsolatban, valamint ütköztethetik nézeteiket szakmai kérdésekben.