Megalakult a Valkai Ági Vízilabda Akadémia és Úszóiskola egyesület
Valkai_Ági_Vízilabda_Csapat

Egy rendkívül sikeres sportkarrier, családalapítás és két lánygyermek születése, majd a civil hivatás megtalálása és felépítése után elérkezett a megfelelő pillanat, hogy Valkai Ágnes, világ és Európa-bajnok, kétszeres olimpikon, 270-szeres válogatott vízilabdázó valamit visszaadjon a vízilabdasportnak.

A gödöllői uszoda felépítésének tervével 2014-ben találkozott először, már akkor eldöntötte, hogy részt szeretne vállalni a helyi vízilabda sportéletének létrehozásában.

A hosszú előkészületeket tettek követték: 2020. október 31-én megalakult a Valkai Ági Vízilabda Akadémia és Úszóiskola Egyesület tíz barát összefogásával, akik ilyen vagy olyan módon szorosan kötődnek a sporthoz, de leginkább a vízilabdához. Valkai Ágnes elnökként vállal szerepet az Egyesület életében, mentalitásával, a vízilabda iránti szeretetével és elkötelezettségével, valamint egy kitűnő szakmai stáb összeállításával biztosak lehetünk abban, hogy – ahogyan sport- és eddigi civil karrierjében – az Egyesület irányításában is szenvedélyesen és elhivatott módon fog tevékenykedni. 

További hírek